Het is vandaag 19 september 2024
Instagram:

Voor leerlingen & ouders en/of verzorgers

Meester Pieter biedt een aantal pakketten aan op het gebied van ondersteuning. Per pakket kan er qua tijdspad gekozen worden voor 45 minuten of 75 minuten. De pakketten zijn los te boeken, maar ook via onze strippenkaarten. Zie hieronder meer informatie per pakket:

Ondersteuningspakket 1:

Pakket 1 bestaat uit begeleiding bij het (begrijpend) lezen. Tijdens deze les kan er 1 op 1 of in een kleine groep van maximaal 3 leerlingen bijles gevolgd worden. De les staat uiteraard in het teken van lezen aan de hand van korte teksten/verhalen. Bij deze leesteksten horen ook het beantwoorden van vragen, zoals je gewend bent op school. Centraal tijdens de les staat het belang van lezen: hoe lezen we, wat lezen we en waarom lezen we eigenlijk? Dit soort vragen worden behandeld.

Ondersteuningspakket 2:

Pakket 2 bestaat uit begeleiding tijdens het plannen en/of maken van huis- en leerwerk. Tijdens deze les kan er 1 op 1 of in een kleine groep van maximaal 3 leerlingen bijles gevolgd worden. Aan de hand van leerstrategieën krijg jij onder andere tips aangereikt om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw huis- en leerwerk. Daarbij wordt ook het gebruik van een (online) agenda en/of planning behandeld.

Ondersteuningspakket 3:

Pakket 3 bestaat uit vakspecifieke begeleiding voor het vak Nederlands of rekenen/wiskunde. Andere vakken zijn op aanvraag. Tijdens deze les kan er 1 op 1 of in een kleine groep van maximaal 3 leerlingen bijles gevolgd worden. Bij de keuze voor het vak Nederlands is er minder ruimte voor het onderdeel (begrijpend) lezen (zie hiervoor pakket 1), zodat andere onderdelen van het vak Nederlands ook aan bod kunnen komen. Denk hierbij aan schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, spelling, grammatica en taalverrijking.

–> Liever een pakket speciaal gemaakt voor jou? Vul dat in op het aanvraagformulier en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Prijzen voor de pakketten zijn op aanvraag. Klik op het kopje ‘Aanvraagformulier’ en vul het formulier in.